×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

KUNDCASE:

Att ärva skog är att förvalta en framtid – så får Malin hjälp med planeringen

För många nyblivna skogsägare kan företagandet kännas främmande, och branschen skilja sig mycket från den vardagen man är van vid. Förutom löpande skogsvårdsåtgärder är det viktigt att kunna hantera det förhållandevis ojämna flödet av inkomster och utgifter som kommer med avverkning – och veta hur man på bästa sätt ska utnyttja det.

I det här caset berättar Malin mer om hur det gick till när hon ärvde skogsfastighet av sin pappa, och hur hon sedan dess fått löpande hjälp av LRF Konsult med att planera och strukturera upp sin ekonomi under åren.

Ladda ner

Har du själv precis tagit över skogsfastighet, eller är i uppstartsfasen med ditt företag? Oavsett om du behöver hjälp med din löpande bokföring, eller kanske att planera inför årsbokslutet så kan du läsa mer om hur vi kan hjälpa till här!

Ladda ner och läs mer om:

  • Vilka insikter och utmaningar som företagandet medfört
  • Hur LRF Konsult skötte hela uppdelningen av skogsfastigheten
  • Löpande frågor och utmaningar som Malin får hjälp med
  • Vilka långsiktiga planer och mål hon har med sitt skogsägande