×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

KUNDCASE:

Bali Byggs företagsresa fick en flygande start

Bali hero

Att gå från anställd till egenföretagare innebär många nya utmaningar, framför allt när det kommer till ekonomin. Byggföretagaren Fathi lämnade ingenting åt slumpen, utan samarbetade med LRF Konsult redan från allra första början.

I det här caset berättar Fathi Bali om starten på hans företagsresa med firman Bali Bygg, och hur Jesper från LRF Konsult har varit en pålitlig partner genom varje steg. I byggbranschen är det mycket administrativt arbete som han enkelt hanterar helt digitalt med hjälp av LRF Konsult.

Klicka på knappen här nedan för att ladda ner kundcaset och bli inspirerad av Bali Byggs företagsresa och få lite mer inblick i vilken typ av stöd som vi på LRF Konsult kan erbjuda!

Ladda ner

Du kan även lyssna på Fathis berättelse i vår poddcast »

Ladda ner så kan du både lyssna och läsa mer om:

  • Hur LRF Konsult hjälpte Fathi från starten
  • Det löpande stödet, råden och tipsen genom företagsresan
  • Hur Bali Bygg planerar att växa och utvecklas
  • Varför ett gott samarbete är avgörande för företagets framgång
  • Lyssna på Fathis berättelse i poddavsnittet