×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

KUNDCASE:

Effektiv affärsutveckling och mer tid över för produktion på Björnmamman

Hero-LP-bjornmamman

Är du nyfiken på hur ett samarbete med LRF Konsult kan se ut i praktiken? Det går vi igenom i det här kundcaset!

klicka på knappen för att ladda ner kundcaset ”Effektiv affärsutveckling och mer tid över för produktion på Björnmamman”.

Ladda ner

Du kan även lyssna på Max Stares berättelse i vår poddcast»

När Max Stare tog över webb- och designbyrån Björnmamman för fem år sedan använde de sig redan av LRF Konsult. Eftersom han kunde se att samarbetet hade gett goda resultat, kändes det tryggt och naturligt att låta det löpa på.

Idag hjälper LRF Konsult Max med bland annat löpande redovisning, bokslut, löneutbetalningar och affärsrådgivning. Han har nära kontakt med sin rådgivare, som under åren har blivit en aktiv del i företagets utveckling. 

I det här kundcaset får du bland annat ta del av:

  • Vanliga frågor som LRF Konsult hjälper Max med löpande
  • Hur Björnmamman har fått hjälp med att digitalisera bort utmaningar i vardagen
  • Hur LRF Konsult bidragit med stöd och affärsutveckling i Björnmammans företagsråd
  • Lyssna på Björnmammans berättelse i poddavsnittet med Max