×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Kundcase

Johns höga ambitioner kräver professionell hjälp genom hela kedjan

case_john_1200x630

Även om man länge tänkt på att starta eget kan det kännas knepigt att få till alla detaljer när det väl är dags. När John skulle sätta igång var framför allt Skatteverket en stor sten i skon – som han genast behövde hjälp med.

I det här caset berättar John Johansson om hur han för några år sedan startade upp sitt egen firma – för att idag ha bytt inriktning på verksamheten, omvandlat företaget till ett aktiebolag och anställt en medarbetare. Genom varje steg har han haft stort stöd och professionell hjälp från LRF Konsult, ner till minsta detalj.

Ladda ner

Är du själv precis i uppstartsfasen av ditt företag? Vill du också ha hjälp med företagsregistrering, bokföringen eller kanske någonting helt annat? Läs mer här!

Ladda ner och läs mer om:

  • Hur LRF Konsult hjälpte John med hela uppstartsfasen
  • Vilket löpande stöd han fått, och vilka behov som blivit större med tiden
  • Hur han planerar att företaget ska växa och utvecklas
  • Vad han själv har lärt sig under sin tid som nyföretagare