×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

KUNDCASE:

Så får Jeanette chans att utveckla sitt företag – istället för att oroa sig för bokföringen

hero_Jeanette

Att hantera sin egen bokföring kan vara mer komplicerat och ta mer tid än vad man först tror. Hälsopedagogen Jeanette insåg snabbt att hon behövde professionell hjälp av en expert och vände sig till LRF Konsult.

I det här caset berättar Jeanette Almgren om uppstarten av hennes hälso- och massageföretag JA till Kropp & Själ, och hur hon med en rådgivare i ryggen nu har möjlighet att göra det hon är bäst på – att hjälpa människor. Du kan också lyssna på Jeanette i vår podd.

Klicka och ladda ner kundcaset via knappen här ovan och bli inspirerad av Jeanettes företagande och få lite mer inblick i vilket stöd som går att få från oss på LRF Konsult!

Ladda ner

Du kan även lyssna på Jeanettes berättelse i vår poddcast »

Ladda ner så kan du både lyssna och läsa mer om:

  • Hur LRF Konsult har hjälpt Jeanette som nyföretagare
  • Vilken typ av stöd som har störst betydelse för hennes verksamhet
  • Hur det digitala arbetet hjälper henne ha koll på företaget
  • Varför LRF Konsult var det självklara valet av rådgivare