×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Kostnadsfri rådgivningstimme

Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt möte så ser vi till att hitta rätt lösning för just dig och ditt företag. 

Exempel på frågor som rådgivningen kan handla om

  • Vad har du för mål med ditt företagande?

  • Har du en plan för hur ditt resultat ska användas? (tex privat konsumtion, investeringar, amorteringar)

  • Har du rätt uttag i förhållande till ditt resultat?

  • Får du tillräckliga sociala förmåner i förhållande till den skatt du betalar?

  • Betalar du rätt preliminärskatt

 På LRF Konsult har vi över 100 års erfarenhet av småföretagande. Erfarenheter som gör att vi kan ge goda råd och initierad hjälp till tusentals kunder i hundratals branscher. Våra auktoriserade rådgivare hjälper ditt företag med allt från löpande redovisning och bokföring till juridiska frågor, affärsutveckling och mycket annat - allt för att ditt företag ska växa. Erbjudandet inkluderar inte materiella frågor om redovisning, moms och skatt eller juridik.