×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Prognos för årets resultat, för att du ska kunna ta bättre beslut

blogg_5_vanliga_misstag_1200x630

Hur blir ditt resultat?

För 3 500 kronor exklusive moms får du en prognos för årets resultat med genomgång och övergripande tips inför kommande bokslut. Erbjudandet som riktar sig till dig som har bokslut 31/12.

Prognosen ger dig 

  • En övergripande prognos för årets resultat
  • Övergripande tips inför kommande bokslut
  • Områden att fokusera på för årets resterande månader

Hur går prognosen till?

Tillsammans går vi igenom årets bokförda material samt historiska siffror för att gemensamt bedöma årets resultat. Analysen ger också insikt på en övergripande nivå hur din likviditet och kassaflöde påverkas fram till årets slut.

Erbjudandet gäller till och med 2019-12-31.