×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Lantbrukets lönsamhet - november 2018

En rapport om lönsamheten i svenska lantbruksföretag

Årets väderlek har varit extrem. I Sverige har sommarens torra och varma väder påverkat jordbruksföretagen mycket med allvarliga ekonomiska konsekvenser som följd.

Viktiga omvärldsfaktorer

Vi ser en omvärld där den svenska kronan har försvagats mot både dollar och euro. Dessutom är det stigande marknadsräntor i USA, Europa och Sverige och ökande energipriser. Stabila globala livsmedelsmarknader medför stabila priser som inte visar på drastiska förändringar.

Ladda ner rapporten och läs mer om hur:
  • Lönsamheten ser ut inom produktionsgrenarna; mjölk, nötkött, griskött och växtodling
  • Torkan har ökat omkostnaderna
  • Prisutvecklingen på lantbruksprodukter har påverkats
  • Priset på mjölk och kött har förändrats till följd av vädersituationen
  • Energipriserna samt foderkostnaderna har ökat under 2018