×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Lantbruksbarometern

Trots sommarens torka ser Sveriges lantbrukare ljusare på framtiden

Sommarens torra och varma väder har påverkat jordbruksföretagen mycket med allvarliga ekonomiska konsekvenser som följd. Spannmålsskördarna Det torra vädret under större delen av sommaren bidrog starkt till att lantbrukarna upplever sin lönsamhet just nu som sämre än i våras. Dock ger de en mer positiv bild av hur de ser på lönsamheten om ett år.

Ladda ner Lantbruksbarometern och läs mer om:

  • Trots bistrare syn på lönsamheten ser Sveriges lantbrukare ljusare på framtiden
  • Synen på lönsamheten skiljer sig mellan de olika produktionsgrenarna
  • Lantbrukarna känner att de har fortsatt högt förtroende hos svenska konsumenter