×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Skogsmarkspriser 2018 - halvår

Stigande pris på skogsmark i södra- och mellersta Sverige

skog_1200x628

LRF Konsult, Sveriges största fastighetsmäklare av jordbruks- och skogsfastigheter, har sammanställt 2018 års förmedlingar av skogsfastigheter fram till och med juni. 

Statistiken visar att prisbilden för skogsmark i norra Sverige har sjunkit drygt sju procent, medan mellersta Sverige stigit drygt fem procent och södra Sverige med drygt 1 procent.

Ladda ner rapporten och läs mer om:

  • Varför prisbilden fortsätter öka i södra Sverige
  • All time high priser i mellersta Sverige 

  • Lägre priser på skogsmark i norra Sverige
  •  Marknadsläget framöver