×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Rapport : Småföretagens lönsamhet oktober 2018

Lönsamheten fortsätter att stiga för Sveriges småföretagare

Starkt konjunkturläge och fortsatt digitalisering är faktorer som påverkar lönsamheten för Sveriges småföretagare. Prognosen visar att landets småföretag ser ut att gå mot ytterligare ett lönsamhetsmässigt rekordår 2018.

Den genomsnittliga lönsamheten för landets småföretag väntas uppgå till 17,0 procent,
motsvarande en ökning med 1,5 procentenheter från 2017.

Ladda ner rapporten och läs mer om:

  • Lönsamheten i Sveriges alla län – som visar ökad lönsamhet inom samtliga regioner men regionala skillnader
  • Branschanalys av lönsamhetsutvecklingen inom bygg, transport, handel, service och konsulttjänster

  • Koll vad du ska tänka på 2018
  • Tips för att utveckla ditt företag