×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Skogsmarkspriser 2019 - HALVÅR

Skogsbild_Skogsmark_unsp

LRF Konsult, Sveriges största fastighetsmäklare av skogsfastigheter har sammanställt statistik över första halvårets försäljningar. Statistiken visar att genomsnittspriset på skogsmark har fortsatt att stiga till rekordnivåer i södra Sverige medan prisbilden i resterande del av landet har vikit.

LRF Konsults statistik visar att riksgenomsnittet för skogsmark är
443 kr/m³sk (skogskubikmeter). Det motsvarar en blygsam real uppgång med 0,4 procent. Detta är återigen det högsta uppmätta genomsnittspriset sedan LRF Konsult startade sammanställa statistik 1995.

Ladda ner rapporten och läs mer om:

  • Genomsnittspriset för hela Sverige på rekordnivå
  • Fortsatt högtryck i södra Sverige
  • Prisnedgång i norra Sverige

  • Tydlig prisnedgång i mellersta Sverige

  • Prognos för efterfrågan på skogsmark resterande del av 2019