×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Viktiga skattedatum direkt i din kalender

Skattekalendern 2019 

Håll koll på alla datum med hjälp av smarta påminnelser i kalender

När är det dags att betala in F-skatt, göra momsdeklaration eller betala arbetsgivaravgifter till Skatteverket egentligen? Ta hjälp av LRF Konsults Skattekalender 2019 så får du full kontroll! Med påminnelser inför varje datum kan du också vara helt säker på att inget faller mellan stolarna.

Skattekalendern 2019 innehåller bland annat datum för:

  • Arbetsgivardeklaration

  • Momsdeklaration

  • F-skatt och särskild A-skatt

  • Ansökan för ROT- och RUTutbetalning

Ladda ner skattekalendern direkt till din Outlook, iCal eller Google-kalender här.