×

Om oss

Vi har cirka 1 400 medarbetare på drygt 130 orter och över 75 000 kunder. Vi erbjuder branschspecifika tjänster inom ekonomi & skatt, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling som ger affärsnytta för dig som småföretagare.

Genom vår kundportal MittKontor möter vi våra kunder över hela landet och kan erbjuda digitala leveranser av alla viktiga dokument samt digitala tjänster 24/7. Vi satsar också på att ta fram branschunika tjänster med digitalt innehåll i syfte att förenkla och effektivisera våra kunders vardag.

Men vi stannar inte där. Det är kombinationen av våra digitala tjänster och vår rådgivning verkligen gör skillnad. Hos oss får du en extra kraft som ger de där framåtblickande råden som får verksamheten att utvecklas, som gör att du vågar ta steget. Våra rådgivare gör svårbegripliga regler enkla och enkla uppgifter digitalt till ett fast och överenskommet pris. Vårt mål är att vara Sveriges bästa rådgivningsföretag och det gör vi genom att få våra kunder att växa. Intresserad av att växa som företagare?

Subventionerad ekonomirådgivning för dig som drabbats av torkan

Vi på LRF Konsult hjälper dig att få kontroll över din ekonomiska situation och vad du bör tänka på framåt. Fram t.o.m den 30 juni 2019 får du 70 % subventionerat på vår ekonomiska rådgivning tack vare stöd från europeiska landsbygdsprogrammet.

Subventionerad ekonomirådgivning — vad kostar det?

Du som kund betalar 30 % av kostnaden, resterande 70 % betalar Jordbruksverket upp till 
20 000 kronor exklusive moms. Erbjudandet gäller för dig med lantbruksföretag och som brukar minst 50 hektar åker- eller betesmark eller har minst 25 djurenheter. Hästverksamhet ingår inte om den är huvudsaklig inkomstkälla.

Det här ingår i den subventionerade ekonomirådgivningen:

  • Nulägesanalys (Preliminärt resultat för 2018 och prognos 12 månader, likviditetsbehov för att hantera skördebortfall och foderköp)
  • Upprättande av likviditetsplan och likviditetsbudget
  • Dokumentation i form av handlingsplan på prioriterade aktiviteter
  • Uppföljning vid behov
  • Andra ekonomiska underlag kan ingå för att beräkna effekter av torkan och/eller kontakt med kreditgivare, jordägare med mera

Erbjudandet är förlängt till och med 30 juni 2019.

 EU-flaggaEuropeiskajordbruksfonden

Rådgivningen delfinansieras av Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling via det svenska landsbygdsprogrammet. Läs mer på EU-kommissionens webb»